Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Eleva „fumătoare profesionistă” a ieşit de la Bac la alt liceu. „La ce am dat?”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Deznodământ neaşteptat în cazul elevei care la intrarea la Bac se declara "fumătoare profesionistă".

Tânăra autodeclarată "fumătoare profesionistă", care de dimineaţă a fost filmată intrând să dea Bacalaureatul la un liceu, era la 13:00 la alt liceu. Ea a explicat că taximetristul nu a lăsat-o unde trebuie, apoi a povestit cum i s-a părut examenul.

„Foarte bine a ieşit, a fost foarte uşor, după părerea mea. La ce am dat, la ştiinţele naturii, pe lângă profilul lor teoretic, a fost mai greu”.

Tânăra nu a putut însă să spună ce notă va lua. „Nu vreau să mă subestimez sau să aproximez o notă. Doamne ajută să-l iau”, a spus ea.

Eleva de 19 ani a vorbit şi despre planurile ei de viitor: „Vreau să dau la Qatar, să devim stewardesă, pentru că îmi place foarte mult să călătoresc. Am toate atuurile posibile – înălţime, cunoştinţe, ştiu foarte bine limba italiană”

Citește și
elevi in masina
BAC 2019. Ce făceau 3 tineri în maşină înainte de examen. „E ca să mă ajute să ţin minte”

Bacalaureatul a continuat miercuri cu proba scrisă obligatorie a profiluli- matematică sau istorie. Timp de trei ore, absolvenţii de liceu rezolvă subiecte care ţin de ce au aprofundat cel puţin, teoretic- timp de patru ani. E însă proba care a adus, în anii trecuţi, cele mai mici note şi cel mai mare număr de candidaţi picaţi. Accesul în săli s-a făcut mai devreme decât la exemenul de română, din cauza temperaturilor crescute.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult