Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Cine e Ralph Biden, vărul lui Joe Biden. A aflat că sunt înrudiți de la jurnaliști

Your browser doesn't support HTML5 video.

În Statele Unite, președintele ales Joe Biden se îndreaptă către o victorie și în statul Georgia, unde avansul în fața lui Donald Trump a crescut la 14.000 de voturi, cu 99% dintre sufragii numărate.

De la Casa Albă nu vine însă niciun semnal că președintele în exercițiu ar avea de gând să se recunoască înfrânt. Dimpotrivă, Trump pare decis să conteste alegerile și victoria lui Biden până în pânzele albe.

Peste ocean, în Marea Britanie, lupta dintre Trump și Biden e urmărită cu sufletul la gură de Ralph Biden, un englez care abia ce a aflat că este văr de foarte departe cu președintele ales al Statelor Unite.

Cine e Ralph Biden, vărul lui Joe Biden  

 

Ralph Biden este un britanic care, în timpul său liber, pictează soldăței de jucărie într-un orășel din Regat. A aflat de curând, de la niște jurnaliști care i-au bătut la ușă, că se înrudește, de departe, cu președintele ales al Statelor Unite ale Americii. De-atunci nu pierde o știre despre vărul lui de gradul al patrulea.

Citește și
Cine este Jill Biden, o Primă Doamnă atipică. Va continua să predea după ce Joe Biden este numit în funcție
Cine este Jill Biden, o Primă Doamnă atipică. Va continua să predea după ce Joe Biden este numit în funcție

Ralph Biden, vărul lui Joe Biden: „E destul de interesant, da. Evident că nu-mi va schimba viața în niciun fel. Dar... da, e un fel de legătură de familie, e destul de ireal, sincer să fiu.”

Omul le-a spus reporterilor că avea de ceva ani bănuiala că ar fi o legătură între el și Joe Biden.

Ralph Biden, vărul lui Joe Biden: „Cu ani în urmă, când Joe Biden a devenit vicepreședinte, obișnuiam să glumesc cu prietenii că, din cauza numelor identice, probabil sunt văr de-al 16-lea de gradul al douăzecilea. Și râdeam cu lacrimi pe tema asta. Nu am crezut niciodată că ceea ce spuneam era chiar adevărat.”

De fapt, stră-stră-bunicul lui a avut un frate, care este stră-stră-bunicul lui Joe Biden. Cei doi veri încă nu s-au întâlnit, iar șansele să se întâmple acest lucru sunt destul de mici.

Ralph Biden, vărul lui Joe Biden: „Chiar cred că o să fie un foarte bun președinte. Un om serios. E sincer, are un fel de-a fi foarte liniștit. Și cred că va fi cu siguranță cel mai bun lucru care i s-a întâmplat Americii în ultimii patru ani de zile, pentru că o să unească țara.”

Bărbatul speră, în același timp, că vărul lui va întări legăturile Statelor Unite cu Marea Britanie, în ciuda faptului că fostul vicepreședinte american nu a avut o părere bună nici despre Brexit, nici despre premierul Boris Johnson.

Ralph Biden, vărul lui Joe Biden: „Am fost mereu un aliat de nădejde al Statelor Unite și SUA a fost un aliat bun al nostru. Nu cred că (Joe) va schimba prea multe în sensul ăsta. Cred chiar că va îmbunătăți situația.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult