Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Președinta BEJ Buzău, înlocuită după contactul cu o persoană testată pozitiv la coronavirus

Președinta BEJ Buzău a fost schimbată din funcție, după ce a intrat în contact cu o persoană confirmată pozitiv cu coronavirus. Judecătoarea Gabriela Nicula a intrat în izolare.

În locul președintei Biroului Electoral Judeţean Buzău, judecătoarea Gabriela Nicula, activează acum judecătoarea Angelica Miu, locţiitor al preşedintelui BEJ Buzău.

Schimbarea din funcție a avut loc la solicitarea DSP după ce judecătoarea a intrat în contact, zilele trecute, cu un membru al comisiei tehnice a Biroului Electoral Judeţean care a fost testat duminică dimineaţă, iar rezultatul venit după-amiază a indicat că este infectat cu SARS-CoV-2, a precizat purtătorul de cuvânt al BEJ Buzău, Marian Oprea, potrivit news.ro.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 44 de ani care, simţindu-se rău, nu a mai venit dimineaţă la serviciu şi a mers la DSP pentru a-şi face testul pentru COVID-19, al cărui rezultat a fost pozitiv.

Reprezentanţii DSP au decis ca judecătorul Gabriela Nicula să intre în izolare alături de familie, la fel cum a intrat şi membrul comisiei tehnice a BEJ care a fost testat pozitiv.

Citește și
Parlament
Ce se întâmplă după alegeri. Procedurile prin care vom avea o nouă majoritate parlamentară și un nou Guvern

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult