Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Ipoteza presei ruse: Zelenski ar fi fugit din Kiev și s-ar afla la Liov sau la Brașov

Agenția rusă de presă RIA Novosti a lansat marți zvonul că președintele Zelenski a fugit din Kiev la Liov sau la Brașov.

Citește aici LIVE UPDATE | Războiul din Ucraina. Ultimele informații

RIA Novosti citează marți un cont de Telegram care speculează că Zelenski a fugit din Kiev și s-ar putea afla fie într-un buncăr din Liov, fie în România, la Brașov.

RIA Novosti notează în continuare, citând același cont de Telegram, că utilizatorii site-ului Flightradar ar fi observat că, în jurul orei 15:00, o aeronavă neidentificată a decolat de la granița dintre Ucraina și România, însoțită de patru elicoptere ale Forțelor Armate ale Ucrainei, iar zborul s-ar fi încheiat în regiunea Brașov, la ora 16.30.

”Este posibil ca aeronavele să-l transporte pe Zelenski și echipa sa”, scrie RIA Novosti, citând autorii ”articolului” de pe contul de Telegram.

Citește și
Volodimir Zelenski
Ucraina e gata să renunțe la NATO și la republicile separatiste în schimbul păcii. Zelenski: ”Vom discuta cu rușii”
România a dat voie unor elicoptere pentru misiuni civile din Ucraina să intre în țară

România a dat undă verde, marți, unor elicoptere din Ucraina să survoleze teritoriul României.

Primul comunicat al Ministerului Apărării Naționale informa faptul că patru elicoptere ucrainene au primit aprobare ”de survol, cu destinația finală Ghimbav, jud. Brașov, în scopul efectuării operațiunilor de mentenanță.”

La puțin timp după acest comunicat, MApN a venit cu un alt comunicat, în care anunța că încă cinci elicoptere ucrainene au intrat în România și că, în total, este vorba despre 14 elicoptere, ”restul aparatelor de zbor urmând a sosi în perioada imediat următoare”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult