Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„S-a enervat și a scos un cuțit”. Mărturiile colegilor agresorului care și-a înjunghiat profesoara de japoneză cu un cuțit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant la Colegiul Național „Ion Creangă” din Capitală. Un elev de clasa a X-a și-a atacat cu un cuțit profesoara de japoneză în timpul orei.

Băiatul ar fi avut o ieșire nervoasă în momentul în care victima le-a spus elevilor că vor da un test. Profesoara a fost rănită în zona gâtului și dusă la spital, dar acum viața ei nu mai este în pericol. Adolescentul este audiat de polițiștii de la Omoruri.

Vestea atacului șocant s-a răspândit rapid în liceu.

Elev: „Le-a dat test și un elev s-a enervat, a scos un cuțit. Profesoara s-a speriat și s-a tras, și atunci s-a zgâriat, s-a tăiat. Nu știu dacă e așa grav, dar a venit ambulanța și pe băiat l-a luat poliția. Era și cuțitul acolo pe masă. Era un fel de cuțit de bucătărie”.

Elevul din clasa a X-a, care și-a atacat profesoara în vârsta de 26 de ani, nu era cunoscut ca un copil cu probleme de comportament. Incidentul s-a întâmplat la începutul orei de japoneză. Băiatul de 16 ani, elev în clasa a X-a, atacat-o pe profesoară cu cuțitul în zona gâtului, după ce femeia ar fi vrut să le dea copiilor un test neanunțat. Surse din anchetă spun că băiatul nu este un copil problemă sau un adolescent agresiv.

Citește și
david michelangelo
O profesoară care le-a prezentat elevilor sculptura David, acuzată că le-a arătat material „pornografic” și concediată

Profesoara de limbă japoneză a fost transportată la spital, unde i-a fost îngrijită rana de la gât, dar nu a fost internată. Pentru că i-a fost pusă viața în pericol, ancheta în acest caz este efectuată de polițiștii de la serviciul Omoruri al Poliției Capitalei.

Elena Ștefan, purtător de cuvânt al ISMB: „Copiii, colegii copilului, au primit consiliere din partea consilierului școlii. Așteptăm concluziile verificării care are loc”.

Profesoara este dascal debutant și predă japoneză la Colegiul Național „Ion Creangă” de doi ani. Colegii ei sunt socați de cele întâmplate.

Profesoară: „Sunt un pic speriată, dar îmi cunosc elevii, asta e. Pot avea orice în ghiozdan. Nu sunt controlați”.

Adolescentul a fost audiat de polițiști în prezenta părinților sub acuzația de tentativă de omor.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult