Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Numai picioarele și le mișca, mâinile nu”. Motociclist francez, grav rănit după un impact cu o mașină în Cluj-Napoca

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident încheiat la spital, chiar în pragul unei săli unde se desfășura o nuntă. Un șofer care ducea pe cineva la petrecere a lovit cu mașina un tânăr aflat pe motocicletă, pe o stradă din Cluj-Napoca.

Motociclistul a fost rănit, în urma impactului.

Accidentul s-a petrecut pe o stradă cu două benzi pe sens, la intrarea într-o curte care găzduiește mai multe spații pentru evenimente.

Șoferul în vârstă de 54 de ani a povestit că ducea pe cineva la o nuntă și că s-a asigurat înainte să vireze la stânga, dar spune că nu l-a văzut pe motociclistul care venea din sens opus.

Martor: „A venit din partea asta motociclistul și ăsta a întors, să intre la noi. Și l-a plesnit. Fără să se asigure. A fost o bubuitură foarte puternică. Am anunțat SMURD-ul și a venit și l-a preluat. Avea fracturi multe, bazin, numai picioarele și le mișca, mâinile nu. Grav, grav, foarte grav”.

Motociclistul - un francez in varsta de 27 de ani - a primit îngrijiri la fața locului, apoi a fost transportat la spital, conștient.

Citește și
parada moto baia mare
Sute de motocicliști au umplut Centrul Vechi din Baia Mare pentru a marca finalul sezonului moto

Localnic: „Ar fi necesar un semafor. E intersecție foarte circulată și se întâmplă tot mereu se întâmplă. Aici la intersecția asta. Se grăbește lumea”.

Atât șoferul, cât și motociclistul, au fost testați de polițiști și niciunul nu consumase alcool. În acest caz, a fost deschis deja și un dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult