Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Zlatan Ibrahimovic are Covid-19. Replică genială: ”Gândurile mele se îndreaptă către virus în aceste vremuri dificile”

Atacantul suedez al echipei AC Milan, Zlatan Ibrahimovic, a fost testat pozitiv la Covid-19, informează un comunicat al clubului.

 UPDATE Atacantul suedez Zlatan Ibrahimovici a scris pe Twitter că nu a avut simptome, însă a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

El a mai spus că a fost o "idee proastă" pentru virus să-l provoace.

"Am fost testat negativ pentru Covid ieri şi am fost pozitiv astăzi. Nu am niciun simptom. Covid a avut curajul să mă provoace. Proastă idee", a scris Ibrahimovici pe Twitter.

Fostul fotbalist englez Gary Lineker a reacţionat cu umor la anunţul testării pozitive pentru jucătorul suedez.

"Am aflat că Ibra a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. Gândurile mele se îndreaptă către virus în aceste vremuri dificile", a scris Lineker.

Citește și
Record istoric în meciul câștigat de FCSB în Liga Europa, în fața sârbilor de la Backa Topola
Al zecelea jucător de la FCSB infectat cu noul coronavirus

Ibrahimovic (38 ani) nu a evoluat în partida de joi seara, contra norvegienilor de la Bodo/Glimt, din Europa League.

''Respectând normele sanitare în vigoare, Ibrahimovic s-a autoizolat la domiciliul său'', a menţionat gruparea din Serie A unde evoluează şi portarul român Ciprian Tătăruşanu.

Miercuri, AC Milan informase că fundaşul brazilian Leo Duarte, care a jucat doar şase meciuri sezonul trecut, a fost testat pozitiv la Covid-19 şi se află în autoizolare.

Goalkeeperul român Ciprian Tătăruşanu a fost achiziţionat în această lună de AC Milan pentru a fi rezerva lui Gianluigi Donnarumma.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult