Modifica setarile cookie
Toate categoriile

„Am auzit o bubuitură tare”. Focuri de armă în Baia Mare. Doi tineri, la un pas de moarte în timp ce erau în mașină

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene incredibile, luni seară, pe un bulevard central din Baia Mare. Doi tineri care așteptau în mașină, la semafor, spun că și-au văzut moartea cu ochii după ce asupra lor s-au tras mai multe focuri de armă.

În urma atacului, geamul din dreapta față al mașinii a fost distrus în totalitate. Din primele cercetări, se pare că proiectilele provin de la o armă de tip airsoft. Este al treilea eveniment reclamat în aceași zonă din ultimele două săptămâni. Deocamdată, nu a fost identificat niciun autor.

Totul s-a întâmplat luni seară, aproape de miezul nopții. Doi tineri care se îndreptau spre casă cu mașina au oprit la un semafor, așteptând culoarea verde pentru a-și putea continua drumul. Brusc, au auzit o bubuitură, geamul din dreapta-față al mașinii s-a făcut țăndări, iar pasagera a fost lovită, în față, de cioburi. Pe moment pasagerii mașinii spun că nu au înțeles ce se întâmplă. Șansa a făcut ca geamul să fie închis, iar forța bilelor proiectate de armă să fie diminuată. Raul Sabău – șoferul mașinii: „Am auzit o bubuitură tare. Am auzit cum s-a spart geamul. Diana a început să urle, să țipe. Am văzut cioburi că zburau. N-am realizat nimic pe moment ce se întâmplă. Am fost foarte uimiți, șocați. Nici nu am știut. Am zis că visez prima data, ne-am dat repede jos din mașină. M-am dus la ea să văd dacă e ok, dacă nu are ceva. A fost doar puțin zgâriată pe față de cioburi cum au sărit, n-am văzut pe nimeni în jur.” Șoferul a sunat la 112, iar criminaliștii au făcut primele cercetări, dar nu au găsit proiectilul. Polițiștii spun că în aceași zonă s-au mai înregistrat alte două incidente în ultimele săptămâni și nu exclud ca autorul să fie același. Ionela Cozma – purtător de cuvânt IPJ Maramureș: „Polițiștii Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase au fost sesizați direct de către un bărbat de 42 de ani din Baia Mare despre faptul că în data de 3 iunie an curent, la ora 1,31 persoane necunoscute au tras un proiectil în vitrina de sticlă a ușii a magazinului pe care îl administrează.” Starea celor doi tineri este bună, ei au scăpat doar cu o sperietură. Deocamdată nu a fost identificat niciun vinovat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult