Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vocea României, sezonul 10. O tânără cu autism i-a lăsat cu gura căscată pe antrenori. Ce piesă a ales

Maria Tomescu este o tânără în vârstă de 20 de ani care suferă de autism și care a stârnit emoții puternice pe scena de la Vocea României.  

Tânăra venită din Drăgășani a interpretat pe scena de la Vocea României, sezonul 10, piesa California Dreamin', de la Sia.

Cei cinci antrenori au rămas impresionați de momentul Mariei. Irina Rimes s-a ridicat de pe scaun pentru a o îmbrățișa pe concurenta vizibil emoționată.

„Suntem foarte onorați pentru curajul, mai ales al dumneavoastră și pentru demonstrația pe care o faceți, că, de fapt, o persoană cu autism este o persoană asbolut normală, dar cu niște nevoie mai importante decât ale altor oameni. Și eu apreciez și că sunteți aici, pentru că asta este un moment în care România are nevoie să înțeleagă chestia asta, pentru că știm cam ce se întâmplă în Romania legat de atipici. Și eu am spus-o de mai multe ori că n-aș fi venit niciodată la Vocea României la 16 ani pentru că nu aș fi curajul să înfrunt o neintoarcere de scaun(...)", a spus Tudor Chirila către Maria și mama ei.

La finalul momentului, Maria a promis că va continua să cânte. 

Citește și
vocea romaniei
Vocea României 2022, sezonul 10. Noi voci extraordinare și povești emoționante pe scena celui mai tare show de talente

„Cred că muzica este foarte importantă în viața noastră, dar mai ales pentru oamenii care au alte nevoi”, a spus Smiley. 

„Ce ai făcut tu astăzi aici e, de fapt, o lecție pentru noi toți. Atunci când ai un vis nimic nu te poate opri să îl îndeplinești”, a spus Theo Rose. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult