Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO viral: ”I-ai salvat”. Gest impresionant făcut de un șofer la pasajul din Piața Unirii în fața unui camion

O înregistrare video postată pe Youtube s-a viralizat rapid în România, la puțin timp după ce a fost publicată, provocând zeci de comentarii din partea utilizatorilor acestei aplicații.  

Filmarea pare să fi fost realizată în București, la pasajul din Piața Unirii, unde recent au avut loc mai multe accidente rutiere.

Clipul - care pare să fi fost realizat cu o cameră de bord - arată cum un șofer își oprește autoturismul după ce observă apariția unui camion de dimensiuni mari din sensul opus. Apoi, bărbatul merge în fața vehiculului de tonaj mare și îi face semn să oprească, arătându-i că există un obstacol în față.

Ulterior, șoferul camionului decide să iasă de pe sensul inițial de mers, iar filmarea se încheie cu un mesaj editat pe înregistrarea VIDEO, care spune: ”Numere de Bulgaria”.

De asemenea, potrivit informațiilor care se văd pe înregistrarea VIDEO, clipul pare să fi fost realizat în 3 februarie 2023, la ora 21.31.

Citește și
asfalt pasaj unirii
Cât de mare este pericolul de la Piața Unirii, unde o bucată de beton care acoperă Dâmbovița riscă să se surpe

Iată doar câteva dintre reacțiile utilizatorilor de pe Youtube, după ce au văzut această filmare:

- ”Dacă nu erai tu, ăsta ar fi fost al 4-lea accident pe care l-aș fi văzut în pasajul vieții! Felicitări!”

- ”Cred ca se îndreptau in pasajul cu probleme . Ai reactionat bine ”

- ”I-ai salvat de probleme, bine ca ai fost pe fază.”

- ”Pasajul Unirii...magnet de accidente”

Recent, Primăria Sectorului 4 a anunțat că vehiculele cu o masă maximă autorizată mai mare de 3,5 tone nu vor mai putea circula prin Piaţa Unirii. Măsura nu se va aplica mijloacelor de transport în comun şi celor de intervenţie în situaţii de urgenţă.

De asemenea, autoritățile locale au descoperit ”tasări ale sistemului rutier” aflat deasupra pasajului Unirii din București.

Piața Unirii din București, o zonă cu probleme

La începutul lunii ianuarie, un camion s-a blocat în Pasajul Unirii, după ce șoferul nu a respectat limita. I-au fost dezumflate roțile ca să poată fi scos de acolo.

Incidentul a avut loc la mai puţin de trei săptămâni după ce, în 23 decembrie 2022, un autocar cu turişti greci a lovit bara de presemnalizare de la intrarea în pasaj, o persoană decedând. Iniţial, peste 20 de persoane au fost transportate la spital.

 

 

 

 

 

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult