Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Video. Un șofer de TIR beat a făcut slalom pe șosea și a fost foarte aproape să provoace un accident

Un şofer de TIR din Belarus a urcat la volan beat şi a făcut "echilibristică" în Bihor, pe DN 79, între Mădăras şi Inand, chiar în a doua zi de Crăciun, fiind la un pas de a provoca o tragedie, scrie ebihoreanul.ro.

El a fost prins şi dat pe mâna poliţiştilor după ce alţi doi şoferi au reuşit să îi ia cheile şi să sune la 112.

Totul s-a întâmplat duminică în jurul orei 15.30, iar presa a fost sesizată chiar de către unul dintre cetăţenii care l-au prins pe şoferul-pericol, scrie ebihoreanul.ro.

Imaginile filmate chiar de către cei care l-au oprit pe şoferul din Belarus arată cum TIR-ul rulează cu viteză, scăpat de sub control. Mastodontul a intrat de nenumărate ori pe contrasens, fiind "bliţuit" de şoferii care veneau din sens opus. La un moment dat se vede cum unul dintre aceştia chiar iese pe acostament pentru a evita un impact frontal cu TIR-ul care gonea pe contrasens.

Pentru a-l determina să oprească, şoferul din spatele TIR-ului a claxonat insistent pe mai multe porţiuni de drum. Degeaba, însă, TIR-istul a gonit în continuare. În cele din urmă, şoferul, din Blarus, a oprit pe marginea drumului, moment în care doua persoane i-au luat cheile şi au chemat Poliţia.

"În secundele alea am claxonat crezând ca se va opri. În final, a oprit pe marginea drumului, era geamul deschis şi am apucat să-i iau cheile din contact. M-a ajutat şi un alt bărbat. Şoferul (foto) este rus, iar în momentul în care am deschis uşa, a dat cu picioarele după noi, să ne lovească. S-a calmat când a văzut că i-am luat cheile", a povestit Cătălin Trifa, unul din şoferii care l-au oprit pe TIR-ist.

Potrivit sursei citate, cel de-al doilea bărbat care l-a deposedat de chei pe șoferul băut este Alin Laza, un polițist care se afla în timpul său liber, cu familia în mașină, când a observat manevrele șoferului de TIR. După ce a urcat în cabina individului și l-a imobilizat, a sunat sa-si anunțe șefii.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult