Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Un bărbat din Slobozia a răpit de pe stradă o tânără cu care se certase

Your browser doesn't support HTML5 video.

O poveste de amor s-a încheiat cu scene dure şi acuzaţii de sechestrare de persoane.

Un bărbat din Slobozia a luat-o cu forţa de pe o stradă din Constanța pe tânăra cu care se certase, a băgat-o în maşină, apoi a dispărut. Scenele au fost suprinse de o cameră de supraveghere.

Alertaţi prin sistemul de urgenţă 112, poliţiştii au reuşit să găsească maşina în Hârşova şi au ajutat-o pe fată să se întoarcă în familie.

În imaginile de supraveghere obţinute de la procurori se vede clar cum femeia de 31 de ani este luată pe sus din faţa unui magazin şi apoi aruncată pur şi simplu pe bancheta din spate a maşinii, după care bărbatul încearcă să plece cu maşina. Femeia reuşeşte să iasă din autoturism şi se refugiază într-un magazin.

În acel moment, bărbatul sare din maşină şi fuge după fată. O ia din nou în braţe şi când ajung în faţa maşinii se vede cum tânăra încearcă cu disperare să se prindă de orice, numai să nu ajungă iar în vehicul. Din păcate, nu reuşeşte, aşa că după ce este din nou aruncată pe bacheta din spate, şoferul pleacă. Mai mulţi martori au sunat imediat la 112.

Citește și
Rusia începe o campanie de vaccinare în masă împotriva coronavirusului
Cine sunt persoanele vaccinate anti Covid în Găești. Ce au constatat cei de la DSP

Andreea Iliescu - Purtător de cuvânt al IPJ Constanța: ”O femeie, de 31 de ani, ar fi fost obligată de fostul concubin să urce în autoturismul acestuia, plecând într-o direcție necunoscută. Concomitent, au fost alertate toate unitățile de Poliție de pe raza județului”.

Echipajele de poliţie au reuşit să găsească maşina tocmai la Hârşova.

Bărbatul de 34 de ani din Slobozia este cercetat pentru infracţiunea de lipsire de libertate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult