Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Reacția șefului ISC Vaslui după ce a fost filmat beat la birou: "Nu mor caii când vor câinii"

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene stânjenitoare pentru șeful Inspectoratului de Stat în Construcţii din Vaslui, filmat în biroul său, în miezul zilei, în momente care sugerează că ar fi fost sub influenţa alcoolului.

Marți, directorul a susţinut că nici vorbă să fi fost băut şi că totul este o înscenare. Prefectura a precizat că deschide o anchetă în ceea ce priveşte comportamentul directorului, cu o vechime de 30 de ani în funcţie. Dar în urmă cu puţin timp, ministrul Dezvoltării a decis concedierea bărbatului.

Reporter: Voiam să vă întreb de controale. Îmi puteţi spune ce s-a controlat? Director: Beeee….asta este… Reporter: Ştiţi ce controale s-au făcut? Director: Acum să vorbim sincerrr, vrei? …deci fii atent…toateeee, problemele, sigur şi expeditiv….fără niciun fel de problemă. Nu am avut din punct de vedere instituţional, deci tot a plecat.

Timp de câteva minute, şeful instituției îşi găseşte cu greu cuvintele.

Director: Aş dori să comunic ….chiar aş vrea să menţionaţi... În judeţul Vaslui nu au fost probleme care să existe dubii faţă de lucrările care au fost ANL âne….nu… Reporter: Unde?... Director: Lucrările.. Reporter: Aţi fost în teren? Director: Știţi cum se spune?....nu am voie… hahahah.

Citește și
ambulanta italia
Român expulzat din Italia pentru că bea prea mult. De câte ori a ajuns în comă alcoolică în 2 luni

Directorul a alternat momentele de veselie cu cele de tensiune.

Director: Tu ai venit aici ca să vezi… căcaturile astea…mă doare în ..pe mine. Meseriasuleee…..hahahaha…..meseriaşule bate palmaaa cu bunicu…aiiii….. bunicu, bunicu eiiii. Întotdeauna am fost om CORECT. Ai înţeles? Meseriasuleee. Nu mor caii când vor câinii…mor..

Marți, Corneliu Alexa spune că nu are de ce să îşi dea demisia. Totuşi, şi-a depus marți cerere pentru concediu de odihnă.

Corneliu Alexa, directorul Inspectoratului de Stat în Construcţii din Vaslui: "Poate aveam o stare psihică deosebită, am avut o şedinţă ieri cu constructorii. Mă nemulţumeşte modul cum reabilteaza sediul, probabil că eram iritat şi aveam o stare pshica deosebită. Cred că în situaţia aceea şi cel care a filmat a tras nişte concluzii neadevărate. Trebuie să şi dovedească că eram băut. Reporter: Aveaţi nişte pahare pe masă ?! Corneliu Alexa: "Pahare sunt încontinuu pe masă. Oamenii au fost serviţi cu suc".

Prefectul judeţului a sesizat ministerul de resort, pentru o cercetare adminstrativa. Mircea Gologan, prefectul județului Vaslui: "Voi sesiza ministerul de resort şi structura centrala privind acest comportament. E o imagine ruşinoasă pentru orice cetăţean care apare în public cu aşa atitudine, indiferent de moment, de funcţie, de loc".

În final, Corneliu Alexa, care a condus instituţia în ultimii 30 de ani, a fost dat marti afară, anunţa ministrul dezvoltării.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult