Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Plouă din nou în stația de metrou Eroilor 2, inaugurată în urmă cu nici 3 luni

Your browser doesn't support HTML5 video.

În noua stație de metrou Eroilor 2 din Capitală este iarăși inundație. Călătorii care traversau tunelul dintre Eroilor 1 și Eroilor 2 au observat cum curg șiroaie de apă din tavan.

 

Din imaginile primite de corespondentul Știrilor ProTV Vitalie Cojocari de la un bucureștean se vede cum apa a ajuns până la lifturi.

“Este un deranjament tehnic. Constructorul se află la fața locului și intervine în aceste momente pentru remediere și izolarea zonei respective”, a transmis Metrorex.

Nu este însă pentru prima dată când apa care curge din plafonul stației Eroilor 2, inaugurată la jumătatea lunii septembrie. 

Un incident asemănător a avut loc pe 1 octombrie, la două săptămâni de la inaugurarea fastuoasă. Apa a ajuns atunci până pe peron. Incidentul a fost rezolvat în 5 minute, spuneau atunci responsabilii Metrorex.

Citește și
metrou
Defecțiune la metrou, între stațiile Mihai Bravu și Dristor 1. Îmbulzeală în subteran

Lucrările la cele 10 stații de metrou din Drumul Taberei au costat în jur de 660 de milioane de euro. Lucrarea de infrastructură are o garanție de 10 ani. Asta înseamnă că Metrorex nu ar trebui să plătească pentru a remedia noua problemă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult