Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Momente terifiante pentru pasageri după ce avionul s-a umplut cu fum. "Evacuați, evacuați"

A fost panică la bordul unei aeronave a companiei Qantas, duminică dimineață, când avionul s-a umplut cu fum după ce a revenit pe pista aeroportului din Sydney, din cauza unor probleme tehnice, potrivit 9news.co.au.

Aeronava Airbus 330 trebuia să efectueze un zbor întern în Australia, pe ruta Sydney - Perth, însă a trebuit să facă cale întoarsă la scurt timp după decolare din cauza unei probleme la sistemul hidraulic.

Dar imediat după ce avionul s-a întors pe pistă, cabina s-a umplut cu fum. Pasagerii terifiați au povestit cum pilotul și echipajul i-au grăbit să iasă din avion, în timp ce toboganele de urgență erau activate. "Evacuați, evacuați", le-au strigat angajațatii companiei aeriene.

Mai multe persoane au fost rănite în îmbulzeală de la ieșire, în timp ce alții au avut probleme după ce au inhalat cantități importante de fum.

"Inițial, doar am simțit un miros, dar după câteva minute cabina a început să se umple cu fum", a declarat unul dintre pasageri.

"Tocmai a trebuit să evacuez zborul meu către Perth, în urma unor probleme tehnice. Toată lumea a trebuit să părăsească avionul după ce cabina s-a umplut cu fum și căpitanul a țipat că trebuie să evacuăm. terifiant", a scris și o pasageră pe Twitter.

În urma incidentului, compania Qantas a emis un comunicat ăn care spune că a demarat investigații pentru a vedea dacă problema a fost cauzată de o scurgere de lichid hidraulic.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult