Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO incredibil cu un tren de metrou care circulă cu ușile deschise. Ce spune Metrorex

Your browser doesn't support HTML5 video.

Vagonul unui tren de metrou a circulat cu ușile deschise, iar imaginile au fost postate în mediul online de o călătoare. Metrorex a precizat joi că a retras din circulație vagonul respectiv, iar personalul trenului trebuie să dea explicații.  

Un tren de metrou a circulat cu ușile unui vagon deschise, iar imaginile filmate de o călătoare au fost postate apoi pe rețelele sociale, cu mesajul ironic ”metrorex, siguranță și încredere”.

Incidentul a avut loc la stația Basarab, pe Magistrala 4, potrivit Radio România București, care amintește că două evenimente identice au avut loc și anul trecut, când trenuri de metrou au circulat cu ușile deschise.

Mai multe incidente grave de securitate au avut loc în ultimul timp la metroul bucureștean. În februarie, două trenuri s-au ciocnit ușor în stația Timpuri Noi, iar anterior un mecanic a deschis în stația Crângași ușile de pe partea opusă peronului.

Ce spune Metrorex despre metroul care a circulat cu ușile deschise

Metrorex a transmis joi un comunicat de presă cu privire la incidentul din stația Basarab și spune că a retras vagonul respectiv din circulație, în timp ce personalul trenului va fi tras la răspundere.

Citește și
Metrouri europa
Metrourile în Europa: de la cel mai vechi metrou până la cel mai bun și cel mai extins

”În urma recentului eveniment în care un tren de metrou a circulat cu ușile deschise, Metrorex a inițiat o investigație tehnică, prin care a fost identificat trenul, inclusiv vagonul și ușa în cauza, acesta fiind retras din circulație pentru descărcarea memoriei înregistrate și analiză.

În paralel, membrii echipei de conducere a trenului urmează să dea explicații pentru a clarifica circumstanțele situației.

În concluzie, echipa noastră de specialiști lucrează pentru a evalua toți factorii care au contribuit la această situație și pentru a identifica eventualele deficiențe în procedurile sau echipamentele noastre”, a transmis Metrorex.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult