Modifica setarile cookie
Toate categoriile

VIDEO. Gestul făcut de ucigaşul din Făget imediat după comiterea crimei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scene incredibile în Timiş, unde un individ, căutat acum de poliţie, a ucis un bărbat, a rănit-o grav pe soţia acestuia şi a lovit şi atacat apoi alte patru persoane.

Se fac cercetări contracronometru în zona de est a judeţului Timiş, după scenele şocante petrecute în această dimineaţă. Un bărbat a fost ucis de un individ, iar soţia lui a fost grav rănită.

Agresorul a fugit apoi şi a mai rănit patru persoane, în altă localitate şi a reuşit să treacă şi de un baraj al poliţiei. Maşina cu care a dispărut, şi ea furată, a fost găsită abandonată iar atacatorul, extrem de periculos, este căutat acum de zeci de agenţi.

Dimineaţa, la ora opt, suspectul a mers în parcul din localitatea Făget unde, din senin, a atacat un cuplu. Cei doi soţi făceau sport, ca în fiecare zi. Bărbatul a murit pe loc.

Alin Petece, şef Inspectorat Judeţean de Poliţie Timiş: "S-a prezentat echipajul la faţa locului şi a constatat decesul persoanei şi o altă persoană rănită despre care ulterior am aflat că este soţia, în stare de inconştientă. S-au luat primele măsuri la faţa locului.”

Citește și
suspect de crima
Masacru în 2 localităţi din Timiş. Sunt 6 victime, iar agresorul e încă liber

Femeia, grav rănită, a ajuns la Timişoara cu un elicopter SMURD. Medicii spun că a fost lovită violent în zona capului.

După crimă, individul a fugit cu o bicicletă, în localitatea Temerești. Acolo a furat o maşină, apoi a lovit pe cineva cu autoturismul. A reuşit să treacă şi de un baraj al poliţiei.

Alin Petece, şef inspectorat judeţean de poliţie Timiş: ”Pe traseu, nu avem indicii, care a fost motivul pentru care a vătămat şi alte persoane, cu un corp contondent. După care a sustras un autovehicul, a forţat un baraj cu semnalarea organelor de poliţie, s-a folosit armananetul din dotare, nu s-a putut imobiliza, a mers spre zona împădurită, unde a pierdut controlul volanului şi a părăsit zona.

Individul căutat are 33 de ani şi este cunoscut şi pentru alte acte de violenţă, săvârşite în trecut.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult