Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Bloc din Galaţi, evacuat din cauza mirosului oribil. Totul a pornit de la o ceartă în familie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Treizeci şi şase de persoane au fost evacuate, miercuri, dintr-un bloc din Galaţi, după ce pe casa scării s-a semnalat un miros puternic. Pompierii au solicitat echipajul CRBN de la Brăila pentru a efectua măsurători şi a identifica substanţa.

Un conflict dintre un tată şi fiul său a dus la evacuarea unui bloc întreg din Galaţi. Astăzi în jurul prânzului, vecinii au sunat speriaţi la 112 şi au anunţat că se simte un miros puternic de gaz. Peste 30 de oameni, între care şi 8 copii, au fost evacuti de urgenţă. Când au ajuns acolo pompierii au descoperit că cineva a folosit spray lacrimogen.

Pompierii au mers din uşă în uşă şi le-au cerut oamenilor să îşi părăsească apartamentele. Speriaţi cei mai mulţi au ieşit numai cu hainele de pe ei.

"Îmi lăcrimau ochii, nu puteai să respiri”, spune un locatar. "Nu puteam să stau, că îmi vomam şi maţele din mine”, spune o vecină.

Cum mirosul era unul neobişnuit, pompierii au chemat în ajutor şi specialiştii în cercetare Chimică, biologică şi nucleară. În urma investigațiilor, aceştia au stabilit că, în jurul orei 11.00, un bărbat, de 63 de ani care locuieşte în bloc a folosit un spray lacrimogen după o altercaţie cu fiul său, de 31. Cei doi au fost amendaţi, fiecare, cu câte 500 de lei.  

Citește și
Un șofer băut și fără permis și-a accidentat mortal tatăl, care mergea pe marginea drumului
Un șofer băut și fără permis și-a accidentat mortal tatăl, care mergea pe marginea drumului

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult