Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Victimele accidentului din Ungaria, înmormântate. 8 copii au rămas fără ambii părinţi

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pentru familiile celor 9 romani din Mureş, care au pierit în groaznicul accident rutier de săptămâna trecută, luni a fost ziua cea mai grea, a despărţirii.

Victimele au fost conduse pe ultimul drum, iar adulţii îşi adună tot curajul pentru a le fi aproape celor 17 copii rămaşi orfani. 8 dintre ei şi-au pierdut ambii părinţi. Sute de oameni au venit luni să îşi ia rămas bun de la victimele tragicului accident care a avut loc în Ungaria săptămâna trecută.

"E foarte dureros şi pentru noi, pentru tot satul şi tot Mureşul. Ei au plecat să muncească pentru copii şi nu au mai venit acasă", spune o femeie.

Îndureraţi, oamenii sunt şi acum şocaţi de cele întâmplate. Pentru că victimele fac parte din familii cu situaţii precare, primăriile şi bisericile au acoperit costurile înmormântărilor.

Citește și
accident ungaria
Familiile victimelor accidentului din Ungaria riscă să nu primească despăgubiri

Cei 8 pasageri se întorceau din Slovenia, unde munceau în agricultură. În Ungaria însă, şoferul atent la facebook a intrat pe contrasens şi microbuzul s-a zdrobit de un camion!

Între timp ancheta celor de la Direcţia pentru Protecţia Copilului s-a încheiat, iar copiii au fost consiliaţi psihologic şi s-a decis că ei să rămână în grija rudelor. Vor fi ajutaţi financiar de către stat, cel puţin în perioada următoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult