Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vela, într-un interviu din 2011: "Mi-ar fi plăcut să fiu starețul unei mănăstiri"

Ministrul Afacerilor Interne, Marcel Vela, declara, într-un interviu acordat revistei Formula As, în 2011, că, dacă nu ar fi fost primar, i-ar fi plăcut să fie starețul unei mănăstiri.

"Dacă nu aș fi fost primar, probabil mi-ar fi plăcut să fiu starețul unei mănăstiri din Munții Banatului", este răspunsul lui Vela, la întrebarea dacă va candida din nou la primăria orașului Caransebeș, din județul Caraș-Severin, funcție pe care o ocupa din 2004.

Informația privind declarația din 2011 a lui Vela a fost relatată prima dată, miercuri, de site-urile G4media.ro și postul de televiziune Kanal D, în contextul scandalului declanșat de anunțul privind existența unui acord între ministerul de Interne și Patriarhia Română privind distribuirea Luminii Sfinte în noapte de Înviere.

Potrivit Formula As, de-a lungul timpului, actualul ministrul de Interne a primit mai multe distincții cu caracter religios.

Astfel, actualul ministru al Afacerilor Interne a fost decorat de președintele Emil Constantinescu cu "Ordinul Serviciul Credincios, in grad de Ofiter", de Patriarhul României, PF Daniel, cu "Crucea si Ordinul Sanctus Stephanus Magnus", iar de Papa Benedict al XVI-lea, cu "Diploma apostolică a Vaticanului", scrie sursa citată.

Citește și
Marcel Vela
USR îi cere demisia ministrului de Interne, Marcel Vela: "Cu cât se petrece mai repede, cu atât mai bine"

Președintele României, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, că în cadrul întâlnirii de la Cotroceni va solicita premierului Orban și ministrului de Interne să revină asupra acordului MAI - BOR privind distribuirea Luminii Sfinte în noaptea de Înviere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult