Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vasluian care se întorcea din Germania, ucis în microbuz de Dorel zis „Mohorel”. Ce aveau de împărțit

Un vasluian care se întorcea de la muncă, din Germania, a fost ucis de un consătean chiar în microbuzul care îl aducea acasă.

Victima a intrat într-un conflict cu agresorul, care l-a înjunghiat. Bărbatul a fost preluat în viață de medicii de pe ambulanță, dar a murit pe masa de operație.

Bărbatul din comuna Popeni era așteptat acasă, pentru a petrece sărbătorile cu cei dragi, dar, în loc de petrecere, familia va trebui să se pregătească de înmormântare. Bărbatul se afla într-un microbuz plin cu români și se îndrepta spre casă. La un moment dat, acesta a intrat într-un conflict cu un consătean, Dorel, zis „Mohorel”, după ce amândoi au consumat băuturi alcoolice, arată publicația „Vremea Nouă”.

În apropierea comunei Ozun din județul Covasna, cei doi bărbați s-au încăierat, iar Mohorel a scos cuțitul și l-a înjunghiat în piept, chiar în microbuz, sub privirile înmărmurite ale celorlalți pasageri.

Citește și
acc vaslui
Accident grav pe o șosea din Vaslui: Șase persoane, printre care şi doi copii, au fost grav răniţi

La fața locului au ajuns polițiștii și o ambulanță, iar Ionuț Cristi a fost transportat în stare gravă, la Spitalul Județean din Brașov. Ulterior, a fost transportat cu un elicopter la Institutul de Cardiologie din Târgu Mureș, însă, din păcate, victima a murit pe masa de operație. Agresorul a fost reținut și dus la audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Covasna, și a fost acuzat de infracțiunea de omor calificat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult