Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vasile Bănescu, după ce Medvedev a spus că ”românii nu sunt o națiune”: ”Afirmă scrâșnit vocea sufocată de ură a Nimicului”

Vasile Bănescu a reacționat vineri seara la jignirile proferate de Dmitri Medvedev la adresa românilor, despre care a spus că ”nu sunt o națiune”. Asta ”afirmă scrâșnit vocea sufocată de ură a Nimicului”, spune purtătorul de cuvânt al Patriarhiei Române.  

Vasile Bănescu a reacționat vineri seara la declarațiile suburbane ale liderului rus Dmitri Medvedev, făcute pe tema rezoluției UE prin care i se cere Rusiei să înapoieze tezaurul național furat României.

Fostul președinte rus și portavoce vulgară a lui Putin a spus că ”românii nu sunt o națiune”, afirmație pe care Bănescu o interpretează într-o cheie personală.

Astfel, oficialul Patriarhiei Române îl descalifică, pe de-o parte, pe Medvedev fără a-i rosti măcar numele, dar se raportează și la ”românul până în măduva oaselor” care va lua ”năprasnică atitudine” față de imprecațiile Kremlinului. Cu o fină trimitere la Caragiale, ca notă de final.

Iată și postarea lui Vasile Bănescu:

Citește și
teodosie
ÎPS Teodosie a fost „dojenit în scris” de Sfântul Sinod. Vasile Bănescu va fi „reorganizat”

„Românii nu sunt o națiune”, afirmă scrâșnit vocea sufocată de ură a Nimicului din miezul unei propagande scelerate. Altfel, un mare ctitor. „Patriotul hotărît, naționalistul exclusiv, românul pînă în măduva oaselor” va lua, desigur, năprasnică atitudine de la cea mai înaltă tribună, spulberând această ofensă, aceste grele, nemaiauzite cuvinte. Nu poate fi altfel. O știm tot de la Caragiale: „Să te păzească Dumnezeu să ataci România lui oricît de pe departe, căci moftangiul român e aci gata să te zdrobească”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult