Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vasile Bănescu, despre Navalnîi: Ucis pentru că s-a opus monstruozității totalitare. Mutantul Putin a abdicat de la umanitate

Vasile Bănescu, purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe Române, a declarat că Aleksei Navalnîi ”a fost ucis pentru că s-a opus monstruozității totalitare”, iar ”mutantul” Vladimir Putin este ”cel mai mare ctitor al totalitarismului în secolul XXI”.

Vasile Bănescu i-a adus duminică un omagiu lui Aleksei Navalnîi, despre care spune că este un erou ”ucis pentru că s-a opus monstruozității totalitare” de către ”mutantul” Vladimir Putin, ”care a abdicat de la umanitate”, chiar dacă reprezentantul Bisericii Ortodoxe Române nu a scris numele dictatorului rus.

”Aleksei Navalnîi (1976-2024) a fost ucis pentru că s-a opus monstruozității totalitare cu un curaj și o verticalitate morală greu imaginabile.

Dumnezeu să-l odihnească!

A suprima o voce care strigă adevărul, a tortura și ucide un om care refuză să mintă și să nege realitatea, a aresta și brutaliza oameni care pun tăcut o floare peste memoria lui, a unui erou, aceste odioase lucruri le poate comite doar cineva care a abdicat de la umanitate”.

Citește și
aleksei navalnîi
Marina Litvinenko: Soţia lui Aleksei Navalnîi trebuie să păstreze vie vocea lui
Admiratorii lui Putin, ”slujitorii zeloși ai tatălui minciunii”

Bănescu îi amintește și pe admiratorii lui Putin, ”slujitorii zeloși ai tatălui minciunii”. Oficialul BOR îl consideră pe ”mutantul” Putin ca fiind cel mai mare ctitor al totalitarismului în secolul XXI.

”Mutantul, „care este atât de vehiculat în zilele acestea şi văzut atât de negru, nu-i însă negru cum îl prezintă toată lumea”.

Așa cred și mărturisesc slujitorii zeloși ai „tatălui minciunii”. Mutantul este chiar un ctitor.

Cel mai mare ctitor al totalitarismului în secolul XXI”.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult