Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vântul puternic înregistrat în mai multe localităţi din Cluj a doborât stâlpi de electricitate şi arbori peste case

Vântul puternic înregistrat în mai multe localităţi clujene în noaptea de vineri spre sâmbătă a doborât stâlpi şi arbori peste case.

„În urma avertizării meteorologice Cod Portocaliu de vânt puternic, valabilă noaptea trecută în zona de munte a judeţului Cluj, pompierii au primit două solicitări din localităţile Ciucea şi Muntele Băişorii.

Astfel, în jurul orei 8:00, o autospecială de la Detaşamentul Huedin s-a deplasat în localitatea Ciucea, pentru degajarea unui stâlp de electricitate, căzut pe o casă. Misiunea s-a desfăşurat în condiţii de maximă siguranţă, pompierii fiind sprijiniţi de un echipaj de la Electrica.

Din fericire, în urma evenimentului s-au înregistrat doar pagube materiale, şi anume 2 mp din acoperişul casei afectaţi", se arată într-o informare trimisă sâmbătă de ISU Cluj.

Pompierii de la Detaşamentul Turda desfăşoară în prezent o misiune similară în localitatea Muntele Băişorii, unde un arbore a căzut peste o casă.

Citește și
copac doborat
Un copac doborât de vânt a căzut peste un bărbat de 78 de ani, în Capitală. A fost deschis un dosar penal

La faţa locului acţionează Garda de Intervenţie Băişoara. Nici în acest caz nu sunt înregistrate victime, ci doar pagube materiale, precizează sursa citată.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult