Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Vagoane de tren din gara Oravița, cuprinse de făcări. Cum a izbucnit incendiul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incendiu puternic a izbucnit joi seară, în gara Oraviţa, din judeţul Caraş-Severin. Flăcările au cuprins mai multe vagoane de tren dezafectate.

Potrivit celor de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, patru vagoane au ars violent, iar alte trei vagoane şi un depozit din apropiere erau în pericol să ia foc.

Flăcările au izbucnit cu puţin timp înainte de lăsarea întunericului şi au cuprins rapid patru vagoane dezafectate din gara Oraviţa. Pompierii au venit imediat la faţa locului.

Sublocotenent Magdalena Tocmelea, purtător de cuvânt ISU Semenic: "Au intervenit 3 echipaje din cadrul secţiei de pompieri Oraviţa, care, ajunse la faţa locului, au constatat că incendiul se manifestă violent.  În câteva minute pompierii militari au reuşit împiedicarea propagării la alte 3 vagoane tot dezafectate şi la un depozit."

Militarii s-au luptat cu flăcările aproape trei ore.

Citește și
Simulare incendiu Târgu Mureș
Alertă la Târgu Mureș. De ce au fost evacuați 600 de angajați ai unei firme

Sublocotenent Magdalena Tocmelea, purtător de cuvânt ISU Semenic: "Intervenţia a fost una dificilă, având în vedere faptul că suprafaţa afectată a fost destul de mare, fiind vorba de 4 vagoane, iar incendiul a fost sprijinit de materialele din compunerea vagoanelor, care au susţinut arderea intensă."

O anchetă a fost începută în acest caz. Din primele informaţii, se pare că totul a plecat de la un incendiu de vegetaţie, pus probabil de cineva pentru a curăța miriştea, dar flăcările au scăpat de sub control. 

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult