Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Urmărire ca-n filme în Alba. Un șofer beat și posibil sub influența unor substanțe psihoactive a fost reținut de polițiști

O maşină condusă de către un tânăr băut şi, posibil, sub influenţa substanţelor psihoactive a fost urmărită de către poliţişti din oraşul Teiuş până în Aiud.  

Autoturismul a fost oprit cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud, potrivit unui comunicat transmis, luni, AGERPRES.

„La data de 29.10.2023, în jurul orei 04.20, poliţiştii din Teiuş, în timp ce acţionau pe strada Decebal din oraş, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism al cărui conducător auto a ignorat semnalul poliţiştilor, continuându-şi drumul.

Poliţiştii au pornit în urmărirea autoturismului, pe DN 1, până în municipiul Aiud, loc în care autoturismul a fost oprit, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud", se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

La volanul autoturismului a fost identificat un tânăr de 24 de ani, din Teiuş.

Citește și
arestat
Bărbat din Bihor, reținut după ce a condus băut şi fără permis și a făcut accident. Un tânăr a fost rănit și dus la spital

„Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, care a indicat valoarea de 0,64 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, tânărul a fost testat, cu aparatul din dotare, privind consumul de substanţe interzise, reieşind indicii cu privire la posibila prezenţă a substanţelor psihoactive", se arată în comunicat.

Şoferul a fost condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a consumului de alcool şi a unor substanţe interzise.

Tânărul a fost reţinut, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult