Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Urmărire ca în filme pe străzile Sucevei. O șoferiță a încercat să fugă de Poliție și a sfârșit prin a primi o amendă record

Your browser doesn't support HTML5 video.

Urmărire ca în filme pe străzile Sucevei. În miezul nopții, o șoferiță a încercat să scape de un echipaj de Poliție, încurajată fiind de patru bărbați pe care îi avea pasageri în mașină.  

În cele din urmă, tânăra a fost trasă pe dreapta și, timp de un an și șapte luni, nu mai are dreptul să conducă. În plus, a primit și o amendă greu de dus.

Femeia de 24 de ani trebuie să plătească peste 7.100 de lei, pentru că, în mai puțin de numai cinci minute, a încălcat cinci reguli de circulație.

Urmărirea din trafic a fost surprinsă de camerele de supraveghere. Mașina a depășit pe linie continuă autospeciala de poliție care avea semnalele luminoase aprinse.

Începe goana pe bulevardele din Suceava. Tânăra a condus haotic, cu o viteză de 170 km/h, a făcut depășiri interzise, inclusiv pe linie continuă și, la un moment dat, a intrat pe contrasens. În cele din urmă, agenții au reușit să o blocheze pe femeie, și să o oprească. Ea nu mai are voie să conducă timp de un an și șapte luni.

Citește și
lemn
O fraudă uriașă cu lemn tăiat ilegal din păduri, investigată în aproape jumătate din țară. Cine ar fi suspecții

În plus, spun polițiștii, a dat dovadă de agresivitate la volan, punând în pericol viețile celorlalți participanți la trafic. 

Sancțiunea pe care a primit-o, în final, șoferița, este cea mai mare aplicată până acum de polițiștii rutieri din Suceava. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult