Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Urmărire ca în filme în București după ce un șofer nu a oprit la semnalul polițiștilor. Cine era la volan

Un cetățean străin a fost reținut, vineri noapte, de polițiștii din București, după ce mașina în care se afla, înmatriculată în Elveția, a fost urmărită de echipaje ale Brigăzii Rutiere deoarece a refuzat să oprească la semnalul polițiștilor.

Potrivit unui comunicat, polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere – aflându-se în executare a serviciului cu autospeciala pe Șoseaua Pipera, la intersecția cu Calea Floreasca, au efectuat semnal de oprire unui autoturism înmatriculat în Elveția.

Șoferul autovehiculului a refuzat să oprească și și-a continuat deplasarea pe Șoseaua Pipera, astfel că s-a procedat la urmărirea acestuia, polițiștii solicitând sprijinul colegilor din zonă.

Un echipaj aflat în traseul conducătorului auto a efectuat semnal de oprire autovehiculului, însă acesta nu a oprit și a lovit autospeciala de poliție. S-a continuat urmărirea autovehiculul, a fost oprit, iar conducătorul auto și ocupanții au imobilizați.

Potrivit unor surse apropiate Brigăzii rutiere, la volanul autoturismului în cauză se afla un cetățean străin de 42 de ani, care s-a identificat drept David Azzato, consul onorific la Consulatul Republicii Serbia. El le-a prezentat polițiștilor o carte de identitate eliberată de MAE.

Citește și
gheorghe dinca
Cât a cheltuit statul român ca să-l ancheteze pe Dincă. Ce vor procurorii

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0,34 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la INML pentru recoltarea mostrelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Din eveniment a rezultat rănirea ușoară a unui agent de poliție.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult