Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unde au fost aruncate armele cu care a fost executat în stil mafiot afaceristul din Vrancea

Anchetatorii au anunțat, miercuri, că au fost găsite armele cu care a fost executat în stil mafiot patronul casei de schimv valutar din Vrancea.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vrancea a informat că armele au fost găsite și recuperate de pe raza judeţului Vrancea, fără a preciza cu exactitate locul.

"În continuarea cercetărilor efectuate în cadrul dosarului penal privind infracţiunea de omor din data de 22 februarie, au fost identificate şi recuperate armele folosite la săvârşirea infracţiunii", a informat IPJ Vrancea, citat de Agerpres.

Omul de afaceri în vârstă de 61 de ani, patronul mai multor case de schimb valutar din Focşani, a fost găsit mort într-un autoturism, vineri seara, pe raza comunei Slobozia Ciorăşti. Bărbatul prezenta două plăgi prin împuşcare.

Luni, IPJ Vrancea a informat că mai multe persoane suspectate că ar avea legătură cu uciderea omului de afaceri au fost identificate la Vama Nădlac, în timp ce intenţionau să părăsească ţara.

Citește și
bani, vrancea, executie, masina, constantin chirita, suspecti, arestati, prinsi,
Filmul execuției în stil mafiot din Vrancea. Suma impresionantă din mașina victimei

Poliţia de Frontieră Arad a precizat ulterior, în legătură cu persoanele reţinute la Nădlac, că este vorba de trei bărbaţi, cu vârste cuprinse între 28 şi 47 de ani, care intenţionau să părăsească România.

Cei trei bărbaţi au ajuns luni noaptea la Focşani şi sunt anchetaţi de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Vrancea. Marţi, cei trei suspecţi, care şi-au recunoscut parţial vina, au primit mandat de arestare pentru 30 de zile.

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult