Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Unchiul Alexandrei: "Au încercat să mă oprească. Sunt presiuni uriaşe pentru a ceda”

Alexandru Cumpănaşu, preşedinte al Coaliţiei Naţionale pentru Modernizarea României şi unchi al Alexandrei Măceşanu, a declarat, la "Marius Tucă Show" că au fost presiuni asupra sa şi a apropiaţilor pentru a nu mai contesta sistemul.

"Sunt presiuni uriaşe care se fac de a ceda, de a nu mai pune presiune pe vestitul Vasilică. Unii apropiaţi au încercat să mă domolească. Sistemul nu e mai puternic decât mine. Unii au cedat. Au pus presiuni pe apropiaţi", a declarat Alexandru Cumpănaşu, relatează Mediafax.

"S-a încercat o denigrare. Au încercat să mă oprească", a completat acesta.

Cumpănaşu a declarat că procurorul care a instrumentat dosarul dispariţiei minorei a fost forţat să predea cauza, ceea ce ar putea reprezinta indicii că sunt nereguli de ascuns.

„Procurorul din Caracal, care greşişe în lanţ. Popescu. Acest individ a refuzat să dea dosarul, deşi ordinul era, de la nivelul procurorului general în jos. Până la 4 dimineaţa a refuzat să predea dosarul. Vineri dimineaţa, vorbim acum despre vineri dimineaţa - a refuzat să predea dosarul mai departe. Oare de ce l-a apucat zelul deodată, când de miercuri seară, până vineri dimineaţă, nu făcuse aproape nimic?”, a declarat Alexandru Cumpănaşu.

Citește și
ccr
Analist, despre decizia CCR privind Codurile penale: "Caracal, vârful icebergului"

Apar informaţii revoltătoare despre modul în care au intervenit poliţiştii în cazul dispariţiei Alexandrei, fata care a sunat din locuinţa ucigaşului ca să ceară ajutor la 112.

Poliţistul care ar fi preluat apelul - spune un raport al Ministerului de Interne - a avut o atitudine refractară față de victimă şi nu a făcut eforturi să afle de la ea care este adresa locului în care se afla. În total, opt poliţişti ar fi cercetaţi în cazul crimelor de la Caracal.

Cum a decurs apelul Alexandrei, preluat de polițistul de la 112, citiți aici  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult