Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Una din cele mai periculoase străzi din Anglia, descrisă de localnici: bețivi, drogați, prostituate ieftine și tâlhari

„Cea mai periculoasă stradă din Birmingham" și chiar mai departe de granițele orașului este un focar de activități ilicite, unde localnicii se confruntă cu violențe, furturi, prostituție și văd mereu oameni cu glugi largi, care le acoperă fața.

Slade Road unește cartierele Stockland Green și Gravely Hill din nordul orașului și împarte în două un cartier dur. Andy, în vârstă de 56 de ani, care locuiește acolo de 22 de ani, a declarat reporterilor Daily Star: „Are o reputație proastă. Fiul meu cel mic este la școală, iar colegii lui nu au voie să vină aici pentru că părinții lor au auzit de Slade Road. El trebuie să se ducă la ei". Părinții din zonă au subliniat că sunt îngrijorați pentru siguranța copiilor lor, care pot fi vizați de fapte de violență, loviți de mașini care circulă cu viteză pe strada îngustă sau să vadă prostituate care se plimbă prin zonă. „Băiatul meu era în parc cu colegii lui și au venit doi tipi mai mari decât ei și au început să se ia de ei, încercând să ia lucruri din buzunarele copilului meu", a spus Andy. „Un alt coleg de-al lui a fost înjunghiat în picior pentru telefonul său mobil, chiar lângă Slade Road. Soția mea nici măcar nu vrea să traverseze strada pentru a merge la magazin pentru că nu se simte în siguranță. Sunt alcoolici și dependenți peste tot" a mai spus Andy.

„Dacă ești timid, slab sau speriat, nu vei rezista aici”

Bărbatul a mai relatat reporterilor întâmplările de care se lovește zilnic: „Când merg pe stradă sunt oprit în mod constant și sunt întrebat dacă știu de unde să iau droguri, iar eu răspund „arăt eu ca un drogat?". Bărbatul spune că trebuie să ai o anumită atitudine pentru a trăi în zonă: „Dacă ești timid, slab sau speriat, nu vei rezista aici. Dacă te văd mergând pe stradă speriat, nu ai nicio șansă", a spus el, menționând că, de obicei, duminică după-amiaza sunt bande de 30 de "tineri" pe motocicletă care fac ravagii în calea lor „Prietena fiului meu locuiește în Stoke, și el își petrece mai mult timp acolo decât aici. Urăște să se întoarcă aici. El spune așa: știi când te întorci aici, pentru că poți mirosi iarba de pe drum" a adăugat bărbatul.

Mulți locuitori au povestit că situația devine și mai periculoasă după lăsarea întunericului, iar un bărbat a relatat că oamenii beau pe stradă, în fața magazinului din colț, de unde își cumpără băutură. Alții spun că se tem să își trimită copiii să cumpere ceva de la magazin, din cauza mașinilor conduse cu viteză pe stradă, preferând să se ducă chiar ei, pentru a nu-i expune pe cei mici pericolelor.

Un alt locuitor, în vârstă de 56 de ani, a povestit că lucrătorii sexuali își ofereau serviciile pentru doar 5 lire sterline și că în jur erau "bețivi și drogați".  

Citește și
inghet
Ce este „explozia arctică” care a adus temperaturi negative record în SUA și Canada

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult