Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un urs a fost surprins alergând printr-un sat din Covasna, după care a intrat într-o curte

Your browser doesn't support HTML5 video.

Episoadele cu urși care se apropie periculos de casele oamenilor sunt tot mai dese.

La câteva zile după ce un exemplar a semănat spaimă în Prahova, un altul a fost surprins luni noapte alergând pe drum, într-un sat din Covasna.

Cei doi tineri care au filmat scenele povestesc că sălbăticiunea a intrat și în gospodăria unui localnic, apoi a dispărut.

Imaginile cu ursul care aleargă pe şosea au fost surprinse din maşină, după miezul nopţii, de doi tineri, în satul Brădet, din judeţul Covasna. În înregistrare se vede cum animalul fuge speriat, iar la un moment dat se îndreaptă spre casele oamenilor.

Buriceanu Răzvan, martor: "Eram cu un prieten, l-am văzut pe drum şi, na, ne-am apucat să-l filmăm. Şi a intrat la cineva în curte. După aceea ne-am întors înapoi şi din câte am înţeles ar fi rupt o poartă şi a fugit în grădină. A mai ieşit un vecin şi s-a dus cu o lopată în spatele casei, la el."

Citește și
urs
Oamenii dintr-un sat din Mureș, disperați din cauza unui urs care le atacă oile. ”L-am văzut cum o mânca”

Tonie Alin, șofer: "Cred că era pui, nu era foarte mare. Era foarte speriat, nu ştia în ce parte să o ia. Noi ne-am dat jos din maşină, dar nu mai era ursul."

Localnicii spun că nu este pentru prima oară când sunt vizitaţi de urşi.

Buriceanu Răzvan, martor: "E plin! Coboară şi în oraş şi în curţile oamenilor şi aici la Vama Buzăului, unde stau eu, latra câinii în fiecare seară. Tot coboară un pui de urs într-o grădină."

Scene asemănătoare s-au derulat săptămâna trecută şi în Prahova. Mai mulţi oameni, printre care şi patru turişti, au dat nas în nas cu un urs care a coborât din pădure şi a ajuns chiar şi în apropiere de autogara din Câmpina.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult