Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tramvai a deraiat de pe șine și s-a oprit într-un pom, din cauza unui șofer care nu a acordat prioritate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident periculos în Ploieşti, unde un tramvai a deraiat, miercuri, în urma unui accident de circulaţie şi s-a oprit într-un copac aflat în parcul din apropiere. Accidentul ar fi fost provocat de un şofer care nu a acordat prioritate.

 

În tramvaiul ce mai avea doar o staţie până la capătul liniei se aflau 15 persoane. După impact, garnitura a urcat o bordură, a traversat trotuarul, a intrat într-un parc şi a rupt un copac. Unul dintre pasageri, o femeie de 38 de ani, s-a lovit şi a avut nevoie de îngrijiri medicale. Restul călătorilor s-au ales cu o sperietură zdravănă. În urma cercetărilor, poliţiştii au refăcut filmul evenimentului. Subcomisar de poliţie Laurenţiu Drăghici, Şef Birou Rutier Poliţia Ploieşti: "Un bărbat de 34 de ani nu respectă indicatorul "stop", oprire şi intră în coliziune cu tramvaiul care efectua traseul 101. În urma coliziunii a rezultat vătămarea corporală a unui pasager în tramvai. S-au efectuat testări alcoolscop al celor doi, rezultatele au fost negative."

Nae Alexandri, director TCE Ploieşti: Nu ştiu dacă avea viteză sau nu, asta decide expertiza poliţiei. A intrat în tramvai, care din acest impact a sărit de pe șine. Reporter: Practic a deraiat pe o distanţă destul de mare. Nae Alexandri, director TCE Ploieşti: Destul de mare, toată inerţia din spate, că e un mijloc de transport greu. îl împinge într-o anumită direcţie funcţie de care parte a deraiat. Oamenii din zonă spun că în intersecţia unde s-a petrecut totul au mai avut loc accidente.

- Aici ar fi foarte bun un semafor, adică semafoare, pentru că traficul e mare. - Bănuiesc că a fost o sperietură goraznica în tramvai, oameni bătrâni,.vă daţi seama, e circulaţie mare aicea.. Atât şoferul, cât şi vatmanul tramvaiului au fost duşi la spital pentru a li se recolta probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Conducătorul auto are acum permisul suspendat şi dosar penal pentru vătămare corporală.

Citește și
Un autobuz plin cu pasageri s-a prăbușit într-un canal, în India. Cel puțin 40 de persoane au murit
Un autobuz plin cu pasageri s-a prăbușit într-un canal, în India. Cel puțin 40 de persoane au murit

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult