Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr și-a abandonat maşina pe care o conducea fără a deţine permis auto şi a fugit pe câmp. Unde a fost prins

Un tânăr de 25 de ani din judeţul Galaţi şi-a abandonat maşina pe care o conducea fără a deţine permis auto şi a fugit pe câmp.

Tânărul a fost prins de poliţiştii care au pornit în urmărirea lui la 1 kilometru distanţă de locul unde îşi lăsase autovehiculul, informează miercuri IPJ Galaţi.

"În data de 19 martie 2024, în jurul orei 17,20, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Lieşti au observat în trafic un autoturism care se deplasa pe DJ 254, în interiorul satului Călmăţui, comuna Griviţa, judeţul Galaţi, din direcţia comunei Iveşti spre comuna Griviţa.

Când a realizat că va fi oprit pentru control de către echipajul de poliţie, bărbatul aflat la volan ar fi trecut pe locul din dreapta faţă, după care a coborât din autoturism, luând-o la fugă pe câmp. Poliţiştii au pornit în urmărirea acestuia şi, după aproximativ un kilometru, l-au ajuns din urmă şi l-au imobilizat.

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că bărbatul are vârsta de 25 de ani, este din satul Călmăţui, comuna Griviţa, judeţul Galaţi şi nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Citește și
incendiu galati
Incendiu la un bloc din Galați. 12 persoane s-au autoevacuat, iar alte 12 au fost scoase de către pompieri

Acesta a fost testat cu dispozitivele din dotarea poliţiei, rezultatele fiind negative, cu privire la prezenţa în organism a alcoolului sau a altor substanţe interzise.

În cauză, a fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult