Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr s-a ciocnit de o mașină a poliției, în Capitală. Puțin a lipsit ca mașinile să ajungă în Dâmbovița

Your browser doesn't support HTML5 video.

O mașină de poliție aflată în misiune a fost implicată într-un accident, duminică seara, în Capitală.

Un şofer foarte tânăr, dar cu o maşină foarte puternică, a ignorat semnalele acustice și luminoase, a intrat în intersecție și s-a izbit violent de vehiculul condus de oamenii legii.

În urma impactului ambele automobile au fost proiectate într-un panou publicitar de pe marginea drumului. Ba chiar puțin a lipsit ca cele două autoturisme să cadă în Dâmbovița.

Accidentul s-a petrecut înainte de miezul nopții, într-o intersectie din centrul Bucureștiului. Maşina Brigăzii Rutiere se afla în misiune, când a fost lovită de un alt autoturism și proiectată într-un panou publicitar de pe Splaiul Unirii.

Potrivit martorilor, șoferul mașinii, un tânăr de 19 ani, este cel care a provocat accidentul. Poliția ar fi avut sirenele puse în funcțiune, iar el nu a acordat prioritate.

Citește și
Accident
Doi tineri studenți au murit în urma unui accident îngrozitor. Șoferul avea permis de câteva luni

Şoferul maşinii - una puternică şi scumpă - a scăpat doar cu o sperietură. Tatăl său i-a sărit imediat în ajutor, dar recunoaște, totuși, că a fost vorba de neatenție.

În mașina poliției se aflau doi agenți care au scăpat, de asemenea, doar cu o sperietură. Însă nu a lipsit mult să plonjeze cu vehiculul în apa Dâmboviței.

„Am auzit o bubuitură puternică și am venit aici să văd despre ce e vorba. Și era o mașină de poliție și o altă mașină, s-au lovit între ele. Atât", a spus un martor.

În aproximativ 30 de minute ambele mașini au fost ridicate, iar traficul s-a desfăşurat normal. Deşi nimeni nu a fost rănit, pagubele materiale sunt destul de serioase. Polițiştii continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult