Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un tânăr din Vaslui a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc aduse din Spania

Un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiul Vaslui, a fost reţinut pentru trafic de droguri de risc şi introducere în ţară fără drept de droguri de risc, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).  

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui, împreună cu procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Vaslui, au realizat, miercuri, o acţiune de prindere în flagrant delict, în municipiul Vaslui, în urma căreia au fost descoperite şi ridicate 68 de grame de cannabis, un terminal mobil şi o cartelă SIM.

`Ulterior, poliţiştii au pus în aplicare un mandat de aducere, persoana depistată fiind prezentată la sediul DIICOT - Biroul Teritorial Vaslui, în vederea audierii.

Din cercetări a reieşit că persoana bănuită ar fi procurat droguri de mare risc din Spania şi le-ar fi trimis în România, cu intenţia de a le comercializa pe raza municipiului Vaslui.

În baza probatoriului administrat, faţă de persoana cercetată a fost dispusă măsura reţinerii, pentru 24 de ore", precizează un comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui.

Citește și
droguri
Românii condamnați pentru trafic de droguri vor fi înscriși într-un registru național. Ce vor fi obligați să facă

Bărbatul urmează să fie prezentat Tribunalului Vaslui, cu propunere de arestare preventivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult