Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer s-a înecat cu o bomboană şi a făcut un accident mortal în Zărnești. „L-a dus 5 metri sub mașină”

Your browser doesn't support HTML5 video.

La Zărnești, în județul Brașov, un accident stupid s-a soldat cu moartea unui om.

Șoferul unei camionete s-a înecat atât de tare cu o bomboană, încât a pierdut controlul mașinii și a intrat pe trotuar, lovind trei bărbați.

Unul dintre ei, un preot catolic de 72 de ani, s-a stins câteva ore mai târziu la spital.

Accidentul s-a întâmplat în centrul orașului Zărnești, din județul Brașov. Victime au fost preotul româno-catolic din localitate și doi muncitori nepalezi, care reparau treptele de la intrarea unui magazin.

Șoferul a pierdut controlul camionului și l-a lovit mai întâi pe preot, apoi a smuls din asfalt indicatorul de circulație, după care i-a rănit pe cei doi muncitori. Mașina s-a oprit abia la 10 metrii distanță.

Citește și
Polițiștii care au intervenit la accidentul din Codlea sunt verificați intern. Rănitul a zăcut 20 de minute într-o baltă
Polițiștii care au intervenit la accidentul din Codlea sunt verificați intern. Rănitul a zăcut 20 de minute într-o baltă

Preotul Lőrincz Károly Béla, în vârstă de 72 de ani, a fost târât pe asfalt o distanță considerabilă.

Bărbat: „L-a luat și l-a dus 5 metri sub mașină și până seara a decedat omul".

Ciprian Sfreja, purtător de cuvânt ISU Brașov: „Era în stare foarte gravă. Prezenta un tramatism cranio-cerebral și traumatisme toraco-amdominale, cât și o fractură de șold”.

Echipajele SMURD și Ambulanța i-au preluat și pe cei doi muncitori nepalezi, care au scapăt cu viață, dar sunt răniți. Unul trebuie operat la o mână, celălalt a avut mare noroc și a scapăt cu leziuni ușoare.

Șoferul care i-a lovit, un bărbat de 53 de ani, a mărturisit că pur și simplu se înecase cu o bomboană când a pierdut controlul volanului.

Bărbat: „Șoferul ar fi luat o bomboană, s-a înecat, nu a mai avut aer și a intrat cu mașina. El nu a mai fost conștient să conducă.”

Bărbat: „După câte s-a auzit, a avut viteză mare.”

După primele cercetări, Poliția a tras concluzia că accidentul s-a produs pe fondul unor alte preocupări ale șoferului. Bărbatul este cercetat pentru vătămare corporală și ucidere din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult