Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer din Timiș a murit nevinovat după ce a fost izbit în plin, pe contrasens. Vinovatul a depășit linia continuă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie pe o șosea din județul Timiș. Un șofer de 68 de ani și-a pierdut viața, iar soția lui a ajuns în stare gravă la spital, după ce mașina lor a fost lovită frontal de alta, aflată în depășire pe linie continuă.

Echipaje de la SMURD, ISU și Poliție au fost mobilizate la fața locului, iar circulația a fost blocată zeci de minute în zonă, pe ambele sensuri.

Accidentul s-a petrecut pe un drum județean, în dreptul localității Albina, din Timiș. Din primele informații, de vină ar fi un şofer de 58 de ani, care a intrat în depăşire pe o porțiune de drum marcată cu linie continuă. Atât el, cât şi cei doi soţi aflaţi în maşina care venea din sens opus, de care s-a izbit violent, au rămas captivi în autoturisme.

Morar Paul, șef gardă de intervenție ISU Timiș: „Am intervenit cu trei autospeciale de descarcerare, dintre care două sunt și pentru stingerea incendiilor. La locul incidentului am găsit persoanele blocate în autoturisme. Au fost deblocate toate cele trei persoane și predate la echipajele de prim ajutor.”

Din păcate, pentru șoferul care circula regulamentar nu s-a mai putut face nimic. Soția lui a supravieţuit miraculos, însă are răni grave.

Citește și
elicopter tv
Elicopter de televiziune, prăbușit în Carolina de Nord. Două persoane au murit | FOTO

Victoria Indoitu, medic ambulață: „Nu a răspuns manevrelor de resuscitare. Celelalte două victime au fost transportate la spital. Una în stare gravă.”

Șoferul din cealaltă maşină este în stare stabilă, iar pe numele sau a fost deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și vătămare corporală. Circulația în zonă a fost blocată, iar coloanele s-au întins pe aproximativ 6 kilometri, pe ambele sensuri.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult