Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un șofer care conducea cu peste 200 km/ oră a ajuns cu mașina pe acoperișul unei case, în Suceava

Un tânăr a scăpat maşina de sub control, a trecut printr-un gard şi apoi a ”aterizat” pe acoperişul unei case, trecând prin curţile a trei locuințe, în Suceava.

Probele biologice recoltate la spital au indicat că şoferul avea o alcoolemie de 1,25 alcool în sânge în momentul accidentului, relatează Monitorul de Suceava.

Accidentul s-a petrecut în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 2.30, pe E 85, în comuna Forăşti. Alin U., de 21 de ani, se afla la volanul mașinii. Tânărul care se afla în dreapta şoferului a făcut live pe Facebook cu goana nebună, filmând acul vitezometrului, la peste 200 de km/h.

Tinerii au rămas încarceraţi în maşină, fiind salvați de pompierii militari. Ca prin minune, tânărul din dreapta şoferului a suferit leziuni minore.

Tânărul de la volan a suferit multiple leziuni, inclusiv fractură de bază de craniu. Pentru această din urmă leziune el a fost operat de medicii de la Spitalul Judeţean Suceava.

Citește și
ambulanta
Un șofer a murit la scurt timp după ce şi-a salvat familia dintr-un accident rutier

Oamenii ale căror imobile au fost avariate aşteaptă acum să fie despăgubiţi. Poliţiştii au demarat cercetări, iniţial, pentru vătămare corporală din culpă. Ancheta va fi extinsă acum şi pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice.

Tânărul implicat în accident este încă internat la Spitalul Judeţean Suceava, cu leziuni grave, dar în stare stabilă.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult