Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român urmărit internațional de trei ani se ascundea într-o cameră secretă din casa părintească, la Galați

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste uluitoare în Galaţi. Un bărbat urmărit internaţional de 3 ani a fost prins de poliţişti în casa părinţilor. Se ascundea într-o încăpere secretă, de numai un metru lăţime.

Individul în vârstă de 33 de ani este bănuit că ar fi participat la un jaf urmat de moartea unui bijutier spaniol. Alţi doi români au fost deja condamnaţi şi au primit zeci de ani de temniţă.

Bărbatul a fost găsit de poliţişti în casa părinţilor. Se ascundea într-o încăpere special amenajată.

Camera secretă a fost construită prin modificarea sufrageriei. Ascunzătoarea mascată cu ajutorul unui perete fals are în jur de un metru lăţime şi aproximativ 5 metri lungime.

Agent şef adjunct Ciprian Stoica - purtător de cuvânt Poliţia Galaţi: „Bărbatul este bănuit că în luna august 2018, împreună cu alte două persoane, ar fi comis într-un magazin de bijuterii din Sevilia, Spania, o tâlhărie urmată de moartea victimei.”

Citește și
Jodie Turner-Smith
A revenit festivalul de la Cannes, au revenit și furturile. Actița Jodie Turner-Smith a fost jefuită

Potrivit autorităţilor, ceilalţi doi bărbaţi ar fi intrat în bijuterie în timp ce suspectul încătuşat sâmbătă ar fi rămas afară, de pază. În tot acest timp, partenerii săi l-au legat şi lovit pe bijutier până la moarte. Fără să le pese de victimă, au fugit cu bijuterii în valoare de 300.000 de euro şi peste 5.000 de euro cash. Proprietarul magazinului a fost găsit două ore mai târziu de, fiica şi de soţia sa.

Acum, la 3 ani distanţă, judecătorii Curţii de Apel Galaţi au decis ca cel care stat de pază să fie trimis după gratii în următoarele 30 de zile. Cel mai probabil, va fi extrădat în Spania unde va fi judecat. Ceilalţi doi bărbaţi implicaţi au de executat 25, respectiv 12 ani de închisoare.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult