Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un român şi-a obligat soţia să se prostitueze timp de opt ani în Europa. Ce a făcut când femeia a vrut să renunțe

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un bărbat din Argeş, suspectat că şi-a forţat soţia să se prostitueze şi şi-a ameninţat cu moartea fiul minor, a fost reţinut.

Acțiunea a fost organizată de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Piteşti, sub coordonarea procurorilor DIICOT.

„Din cercetări a reieşit că, în perioada 2016 - februarie 2024, o persoană ar fi exploatat sexual o alta (soţia), pe care ar fi transportat-o în diverse locaţii din Marea Britanie, Italia şi Germania, prin acte de violenţă fizică şi psihică, obligând-o să practice prostituţia în folosul său material.

În urma refuzului victimei de a continua, persoana cercetată ar fi proferat ameninţări, inclusiv cu moartea, la adresa fiului lor minor care se afla împreună cu aceasta, dar şi a persoanei vătămate, în scopul de a o determina să revină asupra deciziei", se precizează într-un comunicat transmis miercuri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, în cursul zilei de marţi suspectul a fost depistat într-un imobil din municipiul Câmpulung, unde se afla împreună cu copilul minor, care a fost preluat de reprezentanţii DGASPC Argeş.

Citește și
Prostitutie
Anchetatorii din SUA au anihilat o rețea de prostituție ai cărei clienți erau politicieni și ofițeri militari. Cât plăteau

Bărbatul a fost reţinut de procurorii Serviciului Teritorial Piteşti al DIICOT, urmând să fie prezentat miercuri la Tribunalul Argeş cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult