Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un recidivist periculos, dat în urmărie națională. A sechestrat și violat o femeie zile în șir

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un recidivist periculos, cunoscut cu violențe săvârșite și în țară și în Italia, este căutat de câteva zile pentru a fi arestat, după ce a atacat cu brutalitate o femeie, în județul Botoșani.

A târât-o pe un câmp, a sechestrat-o zile și nopți, a chinuit-o și a violat-o. Victima a reușit să scape, dar este internată la chirurgie, în stare gravă, iar bărbatul, un ins masiv, îmbrăcat mereu în haine militare, temut de o comunitate întreagă, este dat în consemn la frontieră.

Incidentul a avut loc în urmă cu exact o săptămână, când femeia de 41 de ani a fost văzută preț de câteva ore în compania bărbatului, apoi amândoi au dispărut. Polițiștii au căutat-o pe victimă timp de câteva zile, dar nimeni nu a știut că ea a fost dusă în câmp, legată de mâini și de picioare și batjocorită în ultimul hal. Abia luni seară ea și-a făcut apariția în sat după ce s-a târât câțiva kilometri prin culturile de porumb, până în marginea satului, legată fiind la mâini și picioare. A fost dusă imediat la spital și internată în stare gravă. Între timp, polițiștii au organizat mai multe filtre în tot județul, dar nu au reușit să îl prindă pe suspectul în vârstă de 49 de ani. În urma anchetei, oamenii legii au reușit să obțină câteva indicii și așa au aflat că el a reușit să ajungă în Botoșani, unde ar fi schimbat o sumă de bani, iar mai apoi ar fi căutat o autogară, semn că intenționa să plece din județ. El a fost dat și în urmărire națională, dar și în consemn la frontieră, iar polițiștii din toată țara îl caută.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult