Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un poştaş ar fi încercat să fure zeci de mii de lei printr-o înscenare

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poveste cu dus-întors la Cluj. Un poştaş a alertat poliţia şi le-a spus agenţilor că un individ l-ar fi atacat şi a fugit cu toţi banii de pensii pe care îi avea în geantă: peste 60.000 de lei.

Totul s-a dovedit, însă, o înscenare, iar după ce au aflat adevărul, poliţiştii i-au reţinut pe cei doi pentru 24 de ore, apoi au decis să-i elibereze sub control, judiciar.

Din suma furată, a fost recuperată doar o parte, mai precis 42.000. Banii au fost găsiţi în maşină complicelui poștaşului.

Lucrătorul Poştei, un bărbat de 40 de ani, le-a povestit poliţiştilor că a vrut să intre într-un bloc să le ducă banii pensionarilor, iar în acel moment un individ i-a pulverizat spray lacrimogen în ochi, i-a luat toţi banii şi a fugit.

Omul a dat, însă, de bănuit atunci când nu le-a putut da niciun detaliu anchetatorilor despre cel care l-a atacat. În cele din urmă, poştaşul a recunoscut că a minţit, şi că a pus la punct povestea cu un prieten, un bărbat de 39 de ani din localitatea Floreşti.

Citește și
furt coroane
Ce voiau să facă 4 hoți cu 70 de coroane mortuare furate dintr-un cimitir din Galați

Amândoi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, iar ulterior magistraţii au decis să fie cercetaţi sub control judiciar.

Cei doi s-au ales cu dosar penal pentru delapidare, complicitate la delapidare şi inducerea în eroare a organelor judiciare.

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult