Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un parașutist a murit, după ce s-a prăbușit la Clinceni. Se afla în stare gravă

Un parașutist a murit, duminică, după ce s-a prăbușit în comuna Clinceni, județul Ilfov. Conform unor surse, se pare că acesta a fost găsit inconștient, prăbușit la pământ.  

O persoană a sunat la numărul de urgențe 112 și a semnalat cele întâmplate. Incidentul a avut loc la Aerodromul Clinceni. 

La fața locului au intervenit o ambulanță SMURD și elicopterul SMURD.

Conform informațiilor preliminare, bărbatul s-a prăbușit în urma unui zbor de agrement. Victima a fost transportată cu elicopterul SMURD la Spitalul Floreasca. 

Parașutistul se afla în stare gravă, având traumatism cranio-cerebral grav, fiind intubat.

Citește și
parasuta ajutoare gaza
O paraşutare de ajutoare s-a soldat cu cinci morţi şi 10 răniţi în Gaza, după ce o paraşută nu s-a mai deschis | VIDEO

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Bucureşti au deschis un dosar de urmărire penală pentru vătămare corporală din culpă în acest caz. 

"La data de 30 iunie, ora 10,37, Poliţia oraşului Bragadiru a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că un bărbat ar fi inconştient în incinta Aerodromului Clinceni. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii din cadrul acestei unităţi, care, din primele verificări, au constatat că un bărbat în vârstă de 42 de ani este inconştient, pe pista aerodromului", informează Biroul de presă al IPJ Ilfov.

În urma primelor investigaţii a rezultat faptul că bărbatul în cauză ar fi căzut cu paraşuta la aterizare, evenimentul având loc în timpul unui zbor de agrement.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult