Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Accident grav într-o celebră stațiune turistică din Turcia: 1 mort și 10 răniți. Au fost mobilizate mai multe elicoptere

Your browser doesn't support HTML5 video.

O persoană a murit şi alte 10 au fost rănite - între ele și doi copii - după ce un pilon de teleferic s-a prăbușit într-o stațiune montană din Antalya, în sudul Turciei.

UPDATE:

O persoană şi-a pierdut viaţa şi zece au fost rănite vineri, în Antalya, după ce un pilon de telecabină s-a prăbuşit, a anunţat sâmbătă Ministerul de Interne, relatează Reuters. Douăzeci şi patru de cabine erau izolate în aer la ora 17.23 (14.23 GMT), vineri. Şaisprezece ore mai târziu, peste 60 de persoane erau încă blocate în nouă cabine, a precizat ministerul. Nu mai puţin de 112 persoane au fost salvate până în prezent. Niciuna dintre persoanele care aşteaptă să fie salvate nu prezintă răni grave sau probleme de sănătate, a anunţat preşedintele Autorităţii de gestionare a dezastrelor, Okay Memis, care le-a mai spus jurnaliştilor de la faţa locului că se doreşte ca toate persoanele încă blocate să fie salvate până la apusul soarelui.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Atenție, imagini și detalii care vă pot afecta emoțional!

Citește și
Harry Kane
Copiii starului englez Harry Kane, răniţi uşor într-un accident rutier

În cădere, pilonul de beton a lovit una dintre telecabine, care s-a deschis, și toți călătorii au căzut câțiva metri în gol.

Peste 100 salvatori au fost trimişi la locul tragediei.

Au fost mobilizate, de asemenea, și mai multe elicoptere, în condițiile în care, în celelalte telecabine rămase blocate pe traseu în urma accidentului, se aflau peste 180 de turiști.

Întreaga misiune a durat până târziu în noapte.

Deocamdată, nu se știe din ce cauză s-a prăbușit stâlpul. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult