Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mașină s-a răsturnat în București, după ce s-a ciocnit cu un Ferrari. A fost implicat și Alin Petrache, șeful FRR

Your browser doesn't support HTML5 video.

O mașină s-a răsturnat, marți seara, pe un bulevard din Capitală după ce s-a ciocnit cu un bolid de lux. Ca într-un joc de domino, vehiculul din urmă a lovit un al treilea autoturism, la volanul căruia se afla șeful Federației Române de Rugby.

 

Impactul violent a avut loc pe Bulevardul Poligrafiei din Capitală. Primele date arată că un bărbat de 70 de ani a virat la stânga, moment în care a lovit un bolid de lux, apoi autoturismul omului s-a răsturnat.

Conducătorul auto și pasagerul care îl însoțea au suferit răni și au fost transportați la spital. Îngrijiri medicale, însă la fața locului, a primit și celălalt șofer.

Dragoș, șoferul mașinii Ferrari: "Au trecut pe roșu și nu au găsit altă soluție decât să accelereze, nu să frâneze. Am încercat să trag dreapta, dar eu cred că a accelerat fix în momentul respectiv. Dacă ar fi frânat și el, cred că ne evităm unul pe altul”.

Andra Arsintescu, purtător de cuvânt Poliția Rutieră: "În urma impactului, cel de-al doilea vehicul a ricoșat într-un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 44 ani, care se afla oprit la semafor”.

Citește și
mașină poliție
Un șofer a lovit mortal un bâtrân și a fugit de la locul accidentului. Este căutat în tot județul Satu Mare

La volanul mașinii de la semafor se afla șeful Federației Române de Rugby. Alin Petrache a fost cel care a sunat la 112 și a ajutat la scoaterea victimelor din autoturismul răsturnat. El a scăpat teafăr, iar vehiculul său nu a fost serios avariat.

Cei trei șoferi au fost supusi probei cu etilotestul și nu consumaseră băuturi alcoolice.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult