Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un incendiu a mistuit acoperișul unei case din Centrul Vechi al Brașovului. Pagubele materiale sunt semnificative

Your browser doesn't support HTML5 video.

Traficul în Centrul Vechi al Brașovului a fost dat peste cap miercuri dimineață, timp de trei ore, din cauza unui incendiu care a mistuit acoperișul unei case.

Pentru că riscul de extindere era mare, pompierii au trimis la fața locului opt mașini de interventie care au blocat principala cale de acces către cartierul Schei. Nu sunt victime, dar pagubele materiale sunt semnificative.

Primele flăcări au apărut la ora 6 și jumătate dimineața, iar curând o coloană de fum s-a ridicat spre cer. Mai mulți oameni au sunat la 112 și au anunțat incendiul care cuprinsese acoperișul unei vile cu etaj din cartierul Schei.

Vecină: „Am auzit o pocnitură și a început tare, vâlvătaie. S-a aprins acoperișul dintr-o dată”.

Vecină: „Numai fum și flăcări, deci ardea! Se vedea acoperișul, țiglele nu mai erau, bârnele ardeau. E un necaz pe vremurile astea, e păcat”.

Citește și
incendiu casă
Doi copii au fost arși de vii într-un incendiu care a izbucnit în nord-vestul Franței. Un alt minor a fost grav rănit

În vila cuprinsă de foc locuiau mai multe familii. La etaj, chiar sub acoperișul care ardea, stau doi soți în vârstă dintre care unul se deplasează cu greutate. Bătrânii au trecut prin momente îngrozitoare până când au pompierii au stins focul. Vecinii s-au speriat și ei, mai ales că, în zonă, casele sunt foarte apropiate unele de altele și exista risc de extindere a flăcărilor”.

Locatară: „Locuiesc în casă numai că nu știu ce s-a întâmplat, nu știu!”

Acoperișul clădirii a ars pe o suprafață de 200 de metri pătrați, iar achetatorii spun că, focul ar fi pornit de la un scurt circuit la instalația electrică a casei. Traficul spre cartierul Schei a fost reluat după trei ore.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult