Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Britanicii aflați în vacanță în Spania ignoră coronavirusul: „Este doar o gripă, trecem peste”

Un grup de turiști britanici aflați în orașul turistic spaniol Benidorm au fost filmați ignorând forțele de ordine care îi îndemnau să se izoleze pe fondul crizei coronavirusului din Spania.

Britanicii scandau în plină stradă către poliția locală: „avem toți gripă, na na na!”.

Cifrele epidemiei de coronavirus din Spania arată că până în prezent au murit 491 de persoane, iar cazurile de infecție au sărit de la 1.987 la 11.178 în doar 24 de ore.

Țara a intrat în stare de urgență, în încercarea de a încetini răspândirea virusului ucigaș, interzicând oamenenilor să iasă afară, excepție făcând cazurile care au nevoie să cumpere mâncare, să meargă la muncă sau să primească ajutor medical timp.

Unul dintre turiștii teribiliști a afirmat că virusul este „doar o gripă și trebuie să trecem peste. Beți o bere, zile fericite, ciao băieți”.

Un alt turist a fost filmat împingând pe stradă un cărucior plin cu alcool, după ce toate barurile din localitate au fost închise.

Alt grup de turiști britanici a fost filmat sfidând poliția care încerca să le spună să se izoleze pe fondul crizei coronavirusului din Spania.

Clipul a fost postat sâmbătă pe Twitter cu titlul: „Poliția eliberând străzile de turiștii englezi”.

Cometariile de la acest videoclip au fost cât se poate de vehemente: ”Trimiteți-i înapoi în Marea Britanie” și „ce inconștiență, iresponsabilitate și prostie”.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult