Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fost șef de la IPJ Tulcea a fost ucis. S-a luptat să scape cu viață

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poliția din Tulcea este în alertă. Fostul șef al Serviciului de Caziere din localitate a fost găsit mort, în fața blocului în care locuia. Dovezile descoperite conturează varianta crimei.

Mai multe persoane au fost chemate la audieri. Însă, până acum, niciuna nu a fost reținută. În locul în care trupul comisarului șef Mihăiță Brânză a fost descoperit inert, sunt urme de sânge pe pereții, scările și ușa de intrarea în bloc.

Fostul polițist avea hainele răvășite, pantalonii erau aruncați, semn că bărbatul s-a luptat cât a putut de mult ca să scape cu viață.

Vecină: „Ghetele le avea alături, erau ieșite din picioare. A venit și salvarea și poliția.” (...) Mânjită ușa, Doamne ferește, era întins pe scări.”

Anchetatorii au ridicat mai multe probe. Moartea comisarului șef este anchetată de procurori într-un dosar penal de omor. Niciun agresor nu a fost prins până acum.

Citește și
politie nu treceti crima
Tânăr de 20 de ani, reţinut sub acuzaţia de omor. Este suspectat că şi-a ucis unchiul, pe care l-a lovit cu o sticlă în cap

În anchetă au fost refăcute ultimele ore din viața victimei, iar cei care fac cercetările consideră că este posibil ca într-un local să se fi întâmplat ceva care a dus la moartea comisarului șef.

La Parchetul de pe lângă Tribunalul Tulcea sunt audiate mai multe persoane din anturajul fostului poliţist. Nu se știe dacă sunt suspecți sau martori.

Comisarul șef Mihăiță Brânză avea 44 de ani și se pensionase după un incident petrecut în vara anului trecut, când a fost urmărit de mai multe echipaje de poliție, după ce nu a oprit la un control al celor de la rutieră. La acea vreme, a fost găsit abia după ce a intrat cu mașina într-un gard și a încercat să se ascundă într-un garaj. Pentru că era băut a fost acuzat de conducere sub influența alcoolului.

Discuție din august 2021:

Reporter: Ce alcoolemie aveați dumneavoastră?

Mihăiță Brânză: „Nu știu, ce alcoolemie... Urmează să se stabilescă!”

Reporter: Totuși, de ce ați fugit?

Mihăiță Brânză: „A fost o neînțelegere între noi acolo, între colegi și atât.”

Pentru prinderea agresorului, sau agresorilor comisarului șef, în Tulcea sunt mobilizate mai multe echipe de polițiști.

Polițistul a fost cercetat anul trecut pentru că a fugit de un echipaj al forțelor de ordine, la un control în trafic.

Comisarul șef, de 44 de ani, era proaspăt pensionat și acum se ocupa de turism în Delta Dunării, susțin apropiații săi

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult