Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Un fost lider al lumii interlope din Turda a ajuns profesor de matematică. Ar fi ordonat un atac cu grenadă de război

Un fost lider al lumii interlope din Turda a ajuns profesor de matematică la Colegiul Național Mihai Viteazu din Turda, fapt ce i-a determinat pe colegii săi să intre în grevă.

Ovidiu Vancea, cunoscut ca „Balibacea” a fost reținut în 2012 de procurorii din Cluj, pentru că a înșelat mai multe depozite de materiale de construcții, potrivit Știri de Cluj.

Vancea a stat în închisoare un an și 10 luni pentru că, în 2003, ar fi ordonat asasinarea unui lider al lumii interlope din Turda, potrivit sursei citate. El și-ar fi pus oamenii să arunce o grenadă de război într-o pizzerie locală unde se afla rivalul său, fapt ce a provocat rănirea a nouă persoane, a mai menționat publicația.

În 2010, el a fost reținut de procurorii din Cluj pentru înșelăciune cu consecințe deosebit de grave, iar în 2012 a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. Bărbatul a atacat sentința, spunându-i instanței că va fi părinte de gemeni alături de o tânără pe care a cunoscut-o în perioada detenției, însă autoritățile i-au mărit sentința la 10 ani de închisoare în 2015.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult